Uncategorized

Out with the old, in with the new: alle trends die je moet kennen voor 2024

Slechts enkele maanden geleden, bij de start van 2024, werd het nieuwe jaar begroet met een gevoel van frisheid en de belofte van nieuwe mogelijkheden. Terwijl we de trends van het verleden overwogen en besloten welke we wilden omarmen voor de rest van het seizoen, ontstond er een opwinding voor wat komen ging. In het vooruitzicht van wat belooft het meest stijlvolle jaar tot nu toe te worden, hebben we grondig onderzoek gedaan naar de trends die onze aandacht blijven trekken en die we liever achter ons laten.

Blijf lezen om te ontdekken welke trends nog steeds onze garderobe sieren en ons hart veroveren, en welke we met plezier uit onze kasten verbannen.

In: fur jackets

Out: oversized puffer

De TikTok mob/mafia wife look blijft een grote hit. Denk aan gouden sieraden en zwarte coltruien, afgemaakt met een grote nepbontjas om echt voor de stijl te gaan. Volgens deze definitie heb ik de afgelopen tijd een winter als een maffiavrouw gehad, maar beroemdheden, modefiguren en contentmakers zorgen er allemaal voor dat ze goede nepbontjasjes hebben voor het seizoen. Er is iets heel erg jaren ’90 NYC aan deze trend waar ik dol op ben. Het geeft een Carrie Bradshaw op Oudjaarsavond gevoel. Sorry, donsjacks—jullie houden we voor de tripjes naar de pistes, maar verder niet.

In: sheer/naked dressing

Out: blazers for a night out

In 2023 stond “naked dressing” bij iedereen hoog op de agenda, en in 2024 houden we de onthullende vibe vast. Hoewel deze trend intimiderend kan zijn, zijn er vele manieren om hem aan te passen aan je persoonlijke comfortniveau. Je kunt altijd een jasje over iets heen gooien of eronder lagen dragen met een goede Skims bralette als je op zoek bent naar wat extra dekking. Deze trend is niet alleen verleidelijk, maar ook geschikt voor de stijlvolle en gedurfde mensen—twee woorden die ik volledig omarm voor mijn stijl van 2024. Dit is de perfecte look voor een gezellige avond uit met vrienden of om in te pakken voor een trip. Ik ben geobsedeerd door de trend en opgetogen dat we dit jaar nog steeds weinig tot niets dragen. Helaas voor liefhebbers van zakelijke kleding, je hoeft je blazers niet weg te gooien, maar misschien wil je ze eens thuislaten op een vrijdag- of zaterdagavond.

In: tights

Out: cargoes

Beschouw 2024 als het jaar waarin beenmode zijn comeback maakt. We zijn allemaal dol op een paar doorschijnende panty’s, maar modebewuste mensen overal experimenteren met verschillende stoffen en kleuren van panty’s om wat extra uitstraling aan een look toe te voegen. De obsessie van iedereen met kersenrood heeft geleid tot veel looks met rode benen, zoals we hierboven zien bij Elsa Hosk, maar bordeaux en kanten paren winnen aan populariteit. Wanneer je modieuze panty’s toevoegt, laat je iedereen om je heen weten hoe chic je eigenlijk bent. Helaas voor de wijde cargobroeken die ik vroeger bewaarde voor de weekenden, is het misschien tijd om afscheid te nemen.

In: sleek stilettos

Out: platform boots

Het is ongeveer twee weken in het nieuwe jaar, en er is slechts één schoenstijl waar iedereen kwijlend naar kijkt: strakke pumps. De kenmerkende sexy stiletto’s van YSL overspoelen mijn Instagram- en TikTok-feeds als nooit tevoren. Ik zweer dat ik nog nooit zoveel unboxing video’s van Lee Pointed Toe Slingback Pumps heb gezien in mijn leven. Niet dat ik klaag, hoor. Ik ben net zo geobsedeerd als de volgende persoon als het gaat om goede pumps. Niets voegt zoveel kracht en verleiding toe als stiletto’s, en ze kunnen het sexy gehalte van vrijwel elke outfit verhogen. In tegenstelling tot lompe platformlaarzen draait het hier allemaal om gestroomlijnde elegantie, bedoeld om je voeten en je outfit zo sensueel mogelijk te maken. Als je het mij vraagt, heeft iedereen minstens één paar strakke stiletto’s nodig.