Cultuur, Lifestyle, Uncategorized

Designer Outlet Roermond opent nieuwe boetieks van topmerken

Alberta Ferretti, Off-White en Pinko… Enkele designers die in de afgelopen twee maanden hun deuren openden in Designer Outlet Roermond. Met deze luxemerken breidt de McArthurGlen Group hun aanbod in het shopping walhalla verder uit. Naast de nieuwe boetieks, zijn er ook verschillende winkels gerenoveerd. De boetieks van Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana zijn verruimd en vernieuwd met een prachtig interieur.

Designer Outlet Roermond

De McArthurGlen Group, de grootste ontwikkelaar en manager van designer outlets in Nederland, opende onlangs verschillende nieuwe designerwinkels. Moschino en Alberta Ferretti werden op 7 mei geopend in de outlet centre. Het aanbod Italiaanse designermerken werd hiermee flink uitgebreid. De winkels zijn gevestigd naast de Kate Spade New York winkel. 

Het populaire streetwear merk Off-White, opgericht door overleden designer Virgil Abloh, werd op 13 juni toegevoegd aan het aanbod in Roermond. De boetiek is gevestigd tegenover de Burberry winkel. Tot slot kun je vanaf 30 juni shoppen bij het Italiaanse modemerk Pinko. 

Handig om te weten: deze zomer kun je lekker lang winkelen, want Designer Outlet Roermond is van 09.00-21.00 geopend. Klik hier voor meer informatie.