Over ons

Over ons

OOTD NL Magazine is hét online magazine voor het laatste nieuws over mode, beauty en lifestyle. Daarnaast helpen we jou met het shoppen van je favoriete Outfit Of The Day en delen we de leukste en meest interessante interviews. Je kunt ons ook vinden op Instagram, YouTube en Facebook voor een dagelijkse dosis inspiratie.

Het team

Het OOTD NL Magazine-team bestaat uit vier fantastische leden.

Editor-in-Chief – Marjolein

Hi iedereen, mijn naam is Marjolein van de Munt en samen met twee fantastische redacteuren run ik OOTDNLMagazine.nl. Van jongs af aan ben ik al gek op mode, beauty en lifestyle. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de grote interviews met de meest interessante mensen van de Nederlandse modewereld. Mijn go-to OOTD? Een wit overhemd, jeans, zwarte loafers en mijn favoriete Loewe puzzle bag.

Fashion Editor – Aimée

Aimée is 20 en vierdejaars student aan de School voor Journalistiek. Eerder liep ze stage bij ELLE, waar ze een passie voor alles wat met mode, beauty en lifestyle te maken heeft, heeft ontwikkeld. Op OOTD NL Magazine verschijnen dagelijks drie artikelen van Aimée’s hand. Een minirokje, coltrui, Doc Martens en een vintage Louis Vuitton tas zijn haar absolute favourites.

Social Media Manager – Gabi Vermeulen

Hoi! Mijn naam is Gabi Vermeulen. Ik studeer Communicatie en heb daarnaast mijn eigen social media bureau, Talk Social. Ik volg modetrends van jongs af aan op de voet. Daarnaast reis en sport ik graag. Ik zweer bij twee dingen: ‘Never underestimate the power of a good outfit on a bad day’ én cappuccino. Mijn fave OOTD NL Magazine: high heels, een leuke blouse of blazer op een jeans en een mooie Louis Vuitton tas.

Columnist – Renate

Ik ben Renate McSherry-Homan, ik ben 60 jaar en part-time blogger/instagrammer. Ik woon al 35 jaar in Vancouver, Canada maar ben een geboren en getogen Nederlandse. Zolang ik me kan herinneren ben ik gek op mode. Mijn favoriete outfit is: een vale spijkerbroek, blazer en mijn favoriete Chanel ballerina’s. Ik vind het heel leuk om elke twee weken een column voor OOTD NL Magazine te schrijven.

Contact

Voor vragen, love letters en andere zaken kun je contact met ons opnemen via: pr@ootdnlmagazine.nl.

Instagram