Interieur, Lifestyle

Vier de feestdagen samen met Jotex

Het Scandinavische interieur en lifestyle merk Jotex lanceert een nieuwe Holiday collectie voor een stijlvolle inrichting. Het assortiment bestaat uit drie uiteenlopende trends, zodat er voor iedereen wat passends te vinden is. Lees hier alles over de nieuwe collectie van Jotex. 

Feestdagen en Jotex

In de nieuwe collectie van Jotex ligt de focus op drie verschillende trends: Merry Minimalism, Holiday Classics en Christmas Glam. Deze uiteenlopende trends maakt het merk veelzijdig en voor iedereen mogelijk om je huis een stijlvolle en feestelijke touch te geven. 

The Holiday Journey

Deze collectie is sinds deze week verkrijgbaar in de online store van Jotex en moedigt je aan om aandacht te besteden aan en te genieten van de moment in aanloop naar de feestdagen, in plaats van alleen de feestdagen zelf. Deze reis wordt in beeld gebracht door de drie verschillende collectie die perfect te verwerken zijn in je interieur. 

The Holiday Classics

Met een kop glühwein op de bank of een heerlijke pre-kerstdiner met vrienden: met de gezellige en ontspannen sfeer van de Holiday Classics kom je helemaal in de kerststemming voordat de feestdagen zijn begonnen. De collectie is geproduceerd op basis van organische vormen en bevat zachte verlichting, sierlijke papieren kerststerren en comfortabel textiel. 

Merry Minimalism

Deze collectie is geïnspireerd door Scandinavisch en Japans minimalisme. De items zorgen ondanks het eenvoudige en tijdloze design voor een warme en gastvrije sfeer. Je voegt natuurlijke elementen toe door hout en linnen tafellakens, glaswerk en de rustieke Livy servies serie. 

Christmas Glam

De laatste in de collectie is de extravagante Christmas Glam-collectie. De items brengen de feestdagen-decoratie naar een nieuw glamoureus niveau. Denk hierbij aan veel goud, meubilair met schapenvacht en kitscherige details. Voor de kerstboom vind je prachtige decoratie in de vorm van ballonnen, hotdogs en pinguïns. 

Klik hier om de collectie van Jotex te bekijken.