Cultuur, Lifestyle

Valentijnsdag: cadeautips en een leuke stadswandeling

Over de herkomst van Valentijnsdag lopen de meningen uiteen. Een ding is zeker. Valentijnsdag staat voor liefde; geheime liefde, liefde voor je partner en liefde voor jezelf. Er is nog één plek in Nederland waar Valentijnsdag volgens de oude traditie wordt gevierd: in de Brabantse plaats Westerhoven. Daar wordt elk jaar een zogeheten Valentijnsprocessie naar een afgelegen kapel in Meerveldhoven gehouden om daar de heilige Valentijn te eren.

Valentijnsdag: cadeautips en een leuke stadswandeling

Wij hebben de leukste Valentijnscadeau’s voor je op een rijtje gezet:

 

Verras je Valentijn met bloemen! Niet in een vaas dit jaar…, maar aan de muur! Storytiles lanceert deze speciale Valentijnstegel ‘All you need is flowers’. De tegel heeft een haakje en is dus meteen ophangen om van te genieten. Verkrijgbaar in de maten 10 x 10 en 13 x 13 cm vanaf €27,50 op storytiles.nl.

 

Verras je partner met een heerlijke stadswandeling! The School of Life heeft speciaal voor Valentijnsdag een route uitgestippeld in Amsterdam. Je begint bij de koffiebar op Frederiksplein 54, het speciale Valentijnspakket bevat: koffie of thee, leuke vragenkaartjes, een stadsroute langs inspirerende openbare kunstwerken en een heerlijk soepje en een verrassing aan het eind van de route.

Check http://instagram.com/theschooloflife.amsterdam voor de lancering van de wandeling.

 

De eye pillows zijn uitgevoerd in 19 prachtige kleuren en kunnen online worden gekocht voor €12,50 per stuk. Ze worden gevuld met vlaszaad en lavendel, dit zorgt voor een ontspannen gevoel. Je legt de mini kussentjes op je ogen om heerlijk uit te rusten, zoals je dat bijvoorbeeld bij yoga ziet. Maar je kan het zakje ook in de kast bij het beddengoed of in je bed leggen. Er is immers niks lekkerder dan heerlijk fris ruikend beddengoed. De mix van vlaszaad en lavendel zit samen in een wit perkal katoenen zakje. Het hoesje kan gewoon in de was!

 

Dit cadeaupakket is een compleet en luxe pakket voor de badkamer van iedere man. Van scheren tot douchen, in alle gemakken is voorzien. €62,50

In dit pakket:
FairForward Love kaars L grijs
NatuurlijkWAAR Beschermende scheercrème, 150ml
NatuurlijkWAAR Aftershave balsem, 100ml
NatuurlijkWAAR Scheermes RVS inclusief 10 mesjes
NatuurlijkWAAR Kam bamboo
NatuurlijkWAAR Shampoo & douchegel in 1, 200ml
NatuurlijkWAAR Nagelborstel beukenhout