Interieur, Lifestyle

Onmisbaar voor de donkere dagen: de Bolsius Unity collectie

Tijdens deze donkere dagen voor Kerstmis kunnen we allemaal wel wat extra warmte en gezelligheid gebruiken in huis. Daarom introduceert Bolsius een nieuwe Unity collectie vol prachtige kaarsen en geurstokken. 

Bolsius Unity

Het creëren van een fijne en gezellige sfeer in huis is onlosmakelijk verbonden met de feestdagen. Thuis is de plek waar je verbindt, oplaadt en ontspant. Bolsius is al ruim 150 jaar kaarsenmaker en weet dus als geen ander hoe je deze sfeer in huis creëert. De nieuwe Unity collectie bestaat uit geurstokjes en geurkaarsen met een duurzaam tintje en een luxe uitstraling. Het merk ging een samenwerking aan met de bekende Nederlandse ontwerper Lex Pott voor de speciale Unity collectie. 

De Bolsius Unity collectie combineert uniek design met een onweerstaanbare geurbeleving. De producten zijn vervaardigd met stijlvol glas en met een minimalistische uitstraling. De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geuren, allemaal op basis van natuurlijke extracten. De kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke vegan wax en zonder palmolie of dierlijke stoffen. Het katoenen lont is zo gevlochten dat de kaars een stabiele vlam heeft en er geen rook of walm ontstaat. De verpakking is gemaakt van recyclebaar materiaal en het gebruik van plastic is zoveel mogelijk geminimaliseerd. 

De producten zijn heerlijk voor in je eigen huis, maar ook perfect om cadeau te geven voor iedereen die nog een origineel cadeau zoekt voor de feestdagen. Goed voor jou én de planeet. 

Klik hier om de collectie te bekijken.