Lifestyle, Reizen

Louis Vuitton opent nieuw pop-up restaurant in Seoul

Deze zomer een reisje op de planning naar Seoul? Dan is dit pop-up restaurant van Ikoyi in samenwerking met Louis Vuitton een must visit. Het restaurant is geopend van 4 mei tot en met 15 juni 2023. Lees hieronder wat je kunt verwachten van deze bijzondere pop-up. 

Ikoyi x Louis Vuitton

Voor de derde editie van de culinaire pop-ups in het hars van Louis Vuittons Seoul, heeft het Franse modehuis gekozen voor een samenwerking met het chique Londense sterrenrestaurant Ikoyi. Tijdens deze nieuwe culinaire ervaring kunnen bezoekers deelnemen aan een unieke gastronomische reis met Ikoyi’s uitzonderlijke techniek en creativiteit, geïnspireerd door de rijke cultuur van Korea. 

In de keuken staat Jeremy Chan, mede-oprichter van Ikoyi en chef-kok, wiens innovatieve keuken is gebaseerd op verse lokale producten. De twee verschillende menu’s zijn samengesteld door de internationaal vermaarde chef-kok, elk met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts met een gedenkwaardige combinatie van smaken. 

Naast het eten, is ook de ruimte een genot voor het oog. Het decor is perfect in harmonie met de keuken en de elegante uniformen van de obers. Geen enkel detail is over het hoofd gezien door Louis Vuitton. Het interieur van het restaurant wordt versterkt door een spectaculaire gebogen houten constructie die zich uitstrekt van de muren tot het plafond.