Cultuur, Fashion, Lifestyle

Het &Other Stories bordspel dat je wil hebben

Om het nieuwe modeseizoen én het feit dat we weer met vrienden samen kunnen zijn te vieren, lanceert &Other Stories The Style Game. Dit is een super draagbaar modebordspel met de herfst-/wintercollectie van &Other Stories uit alle drie de ateliers. Onmisbaar tijdens deze regenachtige dagen. 

The Style Game

Het bordspel zorgt gegarandeerd voor een gezellig sfeer in huis. Terwijl het zinvolle gesprekken en niet-zo-serieuze mode drama oproept om een ‘volledige look’ te verzamelen uit het atelier in Stockholm, Los Angeles of Parijs. Het spel bevat ook speciale Treasure Cards, die de spelers echte traktaties geven in &Other Stories winkels. Wie wil dat nou niet?!

The Style Game is een bordspel waarbij het draait om mode. Iedere speler wordt vertegenwoordigd door een klein, goudkleurig speelstuk. Startend in hun favoriete atelier – Stockholm, Los Angeles of Parijs – gooit elke speler met de dobbelsteen om over het bord te bewegen en modekaarten van de ateliers te verzamelen. De speler die als eerst een volledige look van een van de drie ateliers verzamelt en naar of langs die stad loopt, wint het spel. Onderweg kun je kaarten tegen komen met quizzen, conversatiestarters, schatten in &Other Stories winkels en heel veel mode drama! Het spel bevat vragen over mode, cultuur en inspirerende vrouwen. 

&Other Stories najaarscollectie

Het merk is het spel gaan ontwikkelen om hun klanten wat extra plezier te bieden en hen uit te nodigen om mee te spelen in de wereld van Stories en hun ateliers. Zij wilden op deze manier ook hun najaarscollectie op een unieke manier onder de aandacht brengen, maar je ook laten verheugen om weer in gezelschap te zijn van je beste vrienden. 

Het bordspel is gemaakt in beperkte oplagen en is 30 september gelanceerd. Het zal speelbaar en te koop zijn in alle &Other Stories winkels, behalve China en het Midden-Oosten. Klik hier om te shoppen.

Het &Other Stories bordspel.