Accessoires, Lifestyle, Make-up

Het is bijna Moederdag: 3x cadeau-inspiratie

Op zondag 14 mei is het weer zover; Moederdag in Nederland. Maar wat is nu hét perfecte cadeau voor je moeder? Ter inspiratie geven we je 3x cadeau-inspiratie voor een prachtig Moederdagcadeau.

  1. Een sieraad van Pandora

Een sieraad, iets wat je moeder altijd bij haar kan dragen, is een perfect cadeau voor Moederdag. Speciaal voor alle moeders heeft Pandora net haar Moments en Timeless collectie uitgebreid met prachtige bedels, oorbellen, ringen, armbaden en meer.

De nieuwe Pandora-items zijn verkrijgbaar in de Pandora-winkels en op www.nl.pandora.net.

Bekijk hieronder een aantal van de nieuwe sieraden:

Beeld: Dijksman Communicatie

2. Een parfum

Met een mooi parfum kun je bijna iedereen wel verblijden. Mocht je nog op zoek zijn naar dé signature scent van jouw moeder, is dat misschien wel de nieuwe Arancia la Spagnature van Acqua di Parma. Dit parfum is gemaakt middels een bijzondere en eeuwenoude artisanale extractietechniek, wat een kostbare citrusessence oplevert. Met noten van sinaasappel en vanille is dit een heerlijk zomerse geur.

Arancia la Spagnature van Acqua di Parma kost €140,- en is verkrijgbaar vanaf 15 mei 2023.

Beeld: TanDem

3. Een duurzaam cadeau

Een mooi cadeau met een mooi doel? Denk eens aan een duurzamer cadeau, bijvoorbeeld de verzorgingsproducten van Weleda, een duurzaam beautyproduct van KIKO Milano of een mooie toilettas van Maria Nila. Meer duurzame cadeau’s zetten we hier voor je op een rijtje.