Interieur, Lifestyle

Het interieur van de toekomst: breek de regels met Jotex

Eerder schreven we al hoe het populaire Scandinavische interieurmerk Jotex de Nederlandse markt (en de rest van Europa) verovert. Of je voorkeur nu uitgaat naar een minimalistische Scandi-stijl of naar een modern interieur met een twist: bij Jotex vind je alles wat je nodig hebt.

Jotex: You Do You

Er is niets fijner dan thuiskomen, de plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Of hoe het interieurmerk het liever uitdrukt: You Do You. Met deze rule breaking campagne wil Jotex mensen inspireren om te lezen zoals zij dat willen, zeker wanneer het aankomt het op gebied van interieur en je huis. Jotex moedigt mensen aan om de traditionele regels rondom interieurontwerp te breken. Of je nu retro en eclectisch met elkaar mixt of een felgekleurd meubelstuk plaatst in je minimalistische huis: doe wat goed voelt. Oftewel: You Do You!

Regels zijn er om gebroken te worden. Met haar grootste campagne ooit daagt het interieurmerk de traditionele kijk op interieurdesign uit. Het Scandinavische interieurmerk doet dit samen met beroemdheden uit drie verschillende landen. Op deze manier willen zij hun publiek inspireren om meer gedurfd te zijn: zowel binnen als buiten het huis. In de campagne nemen de beroemdheden je mee in hun inspirerende wereld vol dans en muziek. Alle producten die te zien zijn, worden dit voorjaar gelanceerd.

Er is maar één regel

Doe je ding: dat is de enige regel die geldt in het leven en dat is precies wat Jotex doet. Het inspirerende interieurmerk weet iedere keer weer voor te lopen op de trends en de meest waanzinnige meubels te lanceren. Mis je er eentje? Grote kans dat het meubelstuk er binnenkort aan zit te komen. Jotex is op de hoogte van alle trends, maar weet hier een eigen twist aan te geven. Dit zorgt ervoor dat iedere meubel of woonaccessoire uniek is. Met een uitgebreid productassortiment moedigt Jotex creatieve oplossingen aan, ongeacht je stijl.

In de collectie van Jotex vind je meubels die een langetermijninvestering zijn, maar ook accessoires waarmee je jouw interieur een update kunt geven.

Klik hier om de website van Jotex te bezoeken.