Interieur, Lifestyle

Geef je huis een zomers tintje met de geur van Italië: Grazie

Grazie, de nieuwe geur van de Acqua di Parma Home Collection, belichaamt de oprechte warmte en dankbaarheid die zo essentieel zijn voor de Italiaanse Way of Living. Nu is het mogelijk om je huis een zomers tintje te geven, zonder af te reizen naar Italië. 

Grazie van Acqua di Parma

Weinig woorden zijn zo eenvoudig en betekenisvol als ‘grazie’. Dankbaarheid voor een uitnodiging, een attent gebaar of het genoegen om een geschenk te geven of te ontvangen. Het is een woord vol optimisme, vreugde en oprechte emoties. 

Die emoties zijn vastgelegd in de nieuwe geur van het Italiaanse merk Acqua di Parma. Het aroma is als een omhelzing, geruststellend als de warmte van een geliefde, momenten waarvoor we het meest dankbaar zijn. De geur bestaat uit de zonnige noten van bergamot en kostbare nuances van ylangylang gecombineerd met de zachtheid van rozenblaadjes. 

Met de sprankelende geur geef jij je huis, de plek waar je het meest dankbaar voor bent, een Italiaans vleugje door de nieuwe Grazie Home Collectie van Acqua di Parma.

Shop hier de volledige Grazie collectie.