Interieur, Lifestyle

Geef je huis een warmte met Signature of the Sun

Regen, wind en dalende temperaturen… De herfst is officieel begonnen, wat betekent dat we wel wat gezelligheid in huis kunnen gebruiken. Daarom lanceert het luxe Italiaanse merk, Acqua di Parma, de Signatures of the Sun collectie voor in huis. 

Transformeer iedere ruimte

Met de nieuwe delicate geuraccenten transformeer je iedere ruimte in huis in een handomdraai. De Signatures of the Sun collectie van Acqua di Parma voegt niet alleen een vleugje luxe, maar ook gezelligheid toe aan je huis. Voor deze geurlijn werden met grote zorg ingrediënten van over de hele wereld geselecteerd en verwerkt in een schitterende collectie geurkaarsen en geurverspreiders. 

Signatures of the Sun

Geef je huis wat extra warmte tijdens de koude wintermaanden met de nieuwe Signatures of the Sun collectie van Acqua di Parma. De vier belangrijkste noten in deze populaire collectie zijn, Yuzu (zonnig en helder), Osmanthus (stralend en sensueel), Oud (magnetisch en allesomvattend) en Quercia (krachtig en charismatisch). Iedere geur is relevant voor de nieuwe collectie op zijn eigen manier. 

Benieuwd naar de Signature of the Sun collectie? Klik hier om het volledige assortiment te bekijken.