Cultuur, Lifestyle

Dit zijn de vijf leukste koppels op Instagram

Van verre reizen tot de straten tijdens Paris Fashion Week bewandelen… Met z’n tweeën is het gewoon net iets gezelliger dan alleen. Niet heel gek dus dat veel koppels ervoor kiezen een gezamenlijke Instagramaccount te hebben. Wij zetten de vijf leukste voor je op een rij.

#Couplegoals

Nog op zoek naar wat inspiratie voor jou en je lief? Je kunt hier je hart ophalen! Speciaal voor jou zetten we de vijf leukste koppels van the Gram voor je op een rij. Wat ik me dan wel afvraag: wanneer je samen een Instagramaccount hebt en dus samen op de foto staat, wie neemt dan de foto?

Stijlvolle koppels

Dit is mijn persoonlijke favoriet: Alice Barbier en J.S. Roques. Dit ongelofelijk stijlvolle koppel is niet weg te denken bij de verschillende Fashion Weeks, ze wonen in Parijs en ze maken de gaafste content die jij je maar kunt voorstellen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alice Barbier & js Roques (@jaimetoutcheztoi)

Reizende koppels

Selena en Taylor zijn een koppel dat de wereld rond reist en kiekjes maken van de mooiste plekken van de wereld. Als volger kun je meegenieten van al hun avonturen (en inspiratie op doen voor zowel reizen als originele foto’s)!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Selena Taylor | Travel (@finduslost)

Bohemian koppels

Aan cowboyhoeden geen gebrek! Dit fantastische koppel en ouders van zoontje Oliver, wonen in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona. Ze delen toffe content en geven je een inkijkje in het leven van jonge ouders.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Robert & Christina | Arizona (@newdarlings)

Oudere koppels

Je gaat het niet geloven, maar het bestaat echt: een ouder koppel dat dé leukste foto’s maakt! Onder de naam: @wantshowasyoung deelt het Aziatische koppel ontzettend hippe en originele foto’s. Of we iets van de captions snappen? Mmm… Not really.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 萬秀的洗衣店|WANT SHOW as young (@wantshowasyoung)

Koppels met twee accounts

Lauren en Jack waren allebei op reis toen ze elkaar leerden kennen. Ze besloten samen verder te gaan en verdienen nu al jaren hun geld met hun Instagrampagina’s en de verkoop van hun Lightroom Presets. Wat opvallend is, is dat dit koppel twee aparte Instagramaccounts heeft, samen goed voor een paar miljoen volgers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door lauren bullen (@gypsea_lust)