Interieur, Lifestyle

Dit zijn de nieuwe februari must haves van Jotex

Na de kerstperiode verlangen we allemaal naar een frisse start. Daarom lanceert interieurmerk Jotex deze maand meer dan 350 producten. Bekijk hier de selectie van de OOTD Magazine redactie van de waanzinnige Jotex collectie.

Een frisse start met Jotex

De nieuwe collectie van Jotex staat volledig in het teken van trendy producten, ronde vormen en zachte pasteltinten die worden gecombineerd met een flinke dosis kleur.

Het eerste ontwerp dat de aandacht van de redactie trok is zonder twijfel de bouclé bank DENTON. Deze waanzinnige bank is voorzien van organische en zachte vormen die zijn geïnspireerd op art deco. Om een gestructureerd en toch robuust ontwerp te creëren, is de DENTON bekleed met een bouclé stof met een hoog Martindale-gehalte. Het frame is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en heeft een stevig zitcomfort.

DORAL fauteuil

Naast de DENTON bank spelen de ronde vormen bij nog meer producten een grote rol. Neem bijvoorbeeld de DORAL fauteuil, hoofdbord MIAMI en de spiegel HUNTINGTON. Al deze producten hebben een moderne retro twist die een interessante dynamiek creëren in elke kamer. 

STARLITE bijzettafel

De spiegelende bijzettafel STARLITE maakt je woonruimte helemaal af. De bijzettafel heeft een zeshoekige vorm en is gemaakt op een frame van FSC-gecertificeerd hout. Een must have voor in ieder huis.  

Klik hier om de collectie van Jotex te shoppen.