Interieur, Lifestyle

Dit zijn de leukste accessoires van FEST Amsterdam

Toe aan extra gezelligheid in huis? Het Amsterdamse interieurlabel FEST zorgt voor die prettige sfeer in huis tijdens de donkere avonden door de mooiste woonaccessoires. Bekijk hieronder een selectie van de mooiste must haves voor in huis. 

Orsay, Rhye en Wocky

We zien het de laatste tijd steeds vaker: kaarsen in verschillende vormen en kleuren. Naast de gekrulde kaars van HAY, brengt FEST nu de Orsay, Rhye en Wocky op de markt. De kleurrijke kaarsenfamilie passen door hun ronde vormen perfect in de FEST-designfilosofie. 

Otto, Gus en Parker

Voor iedereen die meer houdt van rechte vormen of de klassieke kaars, zijn de Otto, Gus en Parker een goede optie. De drie verschillende kaarsenstandaards hebben verschillende vormen en kleuren. Ga je voor rond, rechthoekig of vierkant? En dan voor grijs, paars of oranje? Voor ieder interieur een passende kaars! 

Yves

Op zoek naar een minimalistische design bureaulamp van eigen bodem? Het Nederlandse Atelier Naerebout ontwierp Yves: een architecturale bureaulamp met een minimalistisch design. De lichtbron beschikt over drie verschillende lichtvormen: direct, indirect en ultrazacht.