Interieur, Lifestyle

Dit zijn de grootste gordijn- en verlichting trends uit de Jotex collectie

Velen van ons hebben inmiddels afscheid genomen van de kerstboom en zijn alweer druk bezig met andere vernieuwingen in huis. Daarom deelt Jotex alvast de grootste trends op het gebied van gordijnen en verlichting. Zo geef jij je huis een verfrissende update in een handomdraai. 

Gordijnen

In het assortiment van Jotex vind je verschillende prachtige gordijnen. Voor aankomende lente zijn deze uitgevoerd in verschillende neutrale tinten, zoals beige en bruin, maar ook zachte pasteltinten en mode kleur mosterdgeel. De bestseller HEDDIE van vlas zal verkrijgbaar zijn in verschillende hippe tinten en wordt vergezeld door het kanten gordijn LACINA en het luxueuze JAGGE. 

Sinds 1963 kun je bij Jotex al terecht voor gordijnen in allerlei soorten, kleuren, structuren en maten. Met details zoals kwastjes en andere accessoires om ze volledig naar jouw wens te creëren. 

Verlichting

De meest uitgesproken trend die Jotex aankomend seizoen uitlicht is de moderne interpretatie van de kroonluchter, zoals bij het ontwerp van de kroonluchter LAYER welke is opgebouwd uit drie verschillende lagen. Daarnaast zijn er veel glazen details te spotten in de collectie, bijvoorbeeld bij enkele gloeilampen. 

Klik hier om de collectie te bekijken.