Cultuur, Lifestyle

Dioriviera: de nieuwste episode van de Dior-podcast

Net zo’n fan van het Franse modehuis Dior als dat wij zijn? Dan wil je de nieuwste aflevering van de A.B.C.Dior-podcast niet missen. In deze episode bespreken ze de nieuwste Dioriviera collectie. Benieuwd? Lees dan snel verder…

De A.B.C.Dior-podcast

De podcast van het Franse luxemerk Christian Dior is een tijdloos intermezzo dat de denkbeeldige wereld van Dior verkent, van 1947 tot vandaag. Hierin komen verschillende thema’s, zoals de nieuwste collecties en de gebruikte inspiratie, aan bod. Het is gethematiseerd rond een gepassioneerde alfabet-primer waarbij elke letter het begin is van een symbool of pictogram die wordt gebruikt voor de podcast. 

De nieuwste aflevering nodigt luisteraars uit om mee op reis te gaan naar het hart van de Franse Rivièra. De regio wist Christian Dior, met zijn kleuren, bloemen, licht en art de vivre, iedere keer weer te inspireren. Deze betoverende bestemming heeft tot op de dag van vandaag een belangrijke rol in verschillende Dior-collecties. Net zoals de nieuwe Dioriviera-collectie ontworpen door Maria Grazia Chiuri. 

Klik hier om de afleveringen te luisteren.