Interieur, Lifestyle

Deze vier trendy spiegels wil je in huis hebben

Afgelopen jaar zaten we niet alleen thuis, ook werden street style foto’s vervangen door selfies in de spiegel. Dat was het moment dat we ons misschien nog wel meer gingen focussen op de inrichting van onze favoriete influencer dan haar paar nieuwe Manolo’s.

Spiegeltje, spiegeltje…

Als er één ding is wat we in 2020 hebben gerealiseerd, is dat we op een totaal andere manier zijn gaan leven. Avonden uit werden vervangen door avonden op de bank… Onze keukentafel fungeerde opeens ook als bureau en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ondanks dat we het thuis zitten allemaal beu zijn, moeten we positief blijven. Een van die positieve dingen die de lockdown met zich meebracht, is dat we nu nog beter bij onze favoriete influencer in huis kunnen kijken.

Dit heeft er ook voor gezorgd dat mijn interesse in interieurtrends werd aangewakkerd, zeker na het zien van die eindeloze hoeveelheid mirror selfies en verschillende spiegels. Speciaal daarom, omdat we de aankomende tijd de lockdown verder doorzetten en we allemaal aan de spiegelselfies moeten geloven, de vier mooiste exemplaren op een rij.