Interieur, Lifestyle

De must have voor in huis deze herfst: de Dior kaars

De herfst is officieel begonnen, wat betekent dat we het liefst allemaal lekker in huis zitten, met een kop thee en de kaarsen aan. En dat laatste is precies wat een regenachtige herfstdag compleet maakt: een mooie kaars. Deze scoor je bij Dior en dit is waarom.

De Dior kaars

De kaarsen van Dior Maison zijn gemaakt van minerale was en laten het interieur heerlijk ruiken naar een onweerstaanbare geur van hortensia. De unieke bloemige toon, ontwikkeld in Frankrijk en in overeenstemming met de savoir-faire van uitmuntendheid, wordt versterkt door lichte citrus- en mostonen. 

Om deze unieke zintuiglijke ervaring compleet te maken, zijn de met de mond geblazen glazen potten van deze Dior kaarsen gedecoreerd in gezeefdrukte toile de Jouy, een iconische print van het Franse modehuis. Geherinterpreteerd door Maria Grazia Chiuri wordt het kenmerkende motief nu gepresenteerd in blauw, rood en grijs. De Dior kaarsen zijn het resultaat van vakmanschap en komen tot leven dankzij de oneindig minutieuze details. De prachtige Dior kaarsen zijn een ode aan kunst en een waanzinnige toevoeging aan je huis. 

Klik hier om de kaars te shoppen.