Interieur, Lifestyle

De must have voor de zomer: de linnen badjas van SUITE702

De nieuwe linnen badjassen van het Amsterdamse beddengoed- en lifestylemerk SUITE702 zijn lekker warm in de winter en koel in de zomer. Dit maakt het een absolute must have voor dit seizoen. De washed linnen badjassen hebben een nonchalante uitstraling, prachtige ton-sur-ton afwerking en voelen zijdezacht aan. Straal in huis met deze heerlijke linnen kimono.

Luchtig linnen

De nieuwe badjas van SUITE702 is gemaakt van een luchtige blend van katoen en linnen. Door de mix van materialen heeft de kimono een heerlijk zachte touch, zonder de prachtige linnen look te verliezen. De materialen voor deze badjas zijn voorzien van het Global Organic Textile label (GOTS). De duurzame must have is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren, geïnspireerd op de zomer en het strand.

Met de badjas van het Amsterdamse label kun je de suite life nu thuis ervaren. In de zomer is deze waanzinnige kimono lekker koel en in de winter houdt de badjas je lekker warm. Match je kimono met beddengoed in dezelfde kleur voor een waanzinnige uitstraling in huis. Met de duurzame producten van SUITE702 omarm je de bohemian lifestyle.

Klik hier om de collectie te ontdekken.