Cultuur, Lifestyle

De leukste cadeaus voor de feestdagen

Over een maand is het zover: dan begint de feestmaand met onder andere Sinterklaas en Kerstmis. En met de inkopen voor de feestdagen kunnen we niet vroeg genoeg beginnen. Speciaal daarom zetten we de leukste zeven presentjes voor je op een rij.

Voor de keukenprins(es)

Voor iemand die gek is op koken, of het nu je moeder/vader/vriend(in) is, zijn er genoeg cadeaus te verzinnen. Ga bijvoorbeeld voor deze prachtige KitchenAid mixer of voor een super handige Dopper.

Voor je moeder, zus of vriendin

Voor vrouwen zijn er eindeloos veel opties wanneer het aankomt wanneer het aankomt op cadeaus: een prachtig colbert van Marciano by GUESS, de perfecte tas van Fratelli Rossetti of toch liever een sierraad van Pandora? Er zijn talloze opties…

Voor je vader/broer/vriend

Hoewel de opties voor mannen een tikkeltje gelimiteerder zijn dan die voor een vrouw (mannen doen immers honderd jaar met dezelfde tas en hebben er vaak ook maar één), is deze trui van ELLESSE een origineel en leuk cadeau voor de feestdagen. De trui met prachtige kleuren houdt je lekker warm tijdens de winter.

Voor kinderen

Geen zin om dit jaar speelgoed te geven? Of ben je op zoek naar hét item dat ze de hele winter door kunnen dragen? Dan heeft Lacoste het antwoord op al je vragen. Deze prachtige donkerblauwe trui is op honderd-en-één manieren te combineren en onmisbaar in de kast van de kleintjes.