Interieur, Lifestyle

Acqua di Parma lanceert de allereerste design geurdiffuser

Aqua di Parma, symbool voor de puurste Italiaanse stijl, en Poltrona Frau, bekend om zijn research, design en het gebruik van kwalitatief leer, presenteren een nieuwe Car Diffuser.

Acqua di Parma lanceert de allereerste design geurdiffuser voor de auto

Het stijlvolle product werd ontworpen door GamFratesi, een designerduo dat al verschillende awards won. Alles aan de geurverspreider, tot het kleinste detail, is erop gericht om een totale zintuiglijke ervaring te bieden.

De nieuwe Car Diffuser combineert een pure vormgeving met hoogwaardige materialen en unieke geurcomposities. De geurverspreider met ronde vorm refereert naar de iconische dozen van Acqua di Parma. Het design bestaat uit twee delen: de leren case van gerenommeerd PELLE FRAU® en de binnenkant die de refills bevat.

De leren case van de Car Diffuser komt in het iconisch Parmageel, donkergrijs en bruin. De Diffuser kan worden gevuld metnegen geurcomposities uit de Home Collection van het Italiaans Huis. Luce di Colonia, Buongiorno, La Casa sul Lago, Oh, l’Amore, Aperitivo in Terrazza en Profumi dell’Orto roepen een heel typerende Italiaanse sfeer op. Arancia di Capri, Fico d’Amalfi en Mirto di Panarea laten de gebruiker de pracht van de Italiaanse landschappen opsnuiven tijdens het rijden.

Zowel de montage als de bediening zijn eenvoudig en intuïtief. De diffuser kan makkelijk aan het ventilatierooster van de auto worden opgehangen dankzij een handige magnetische houder.

‘Voor dit project hebben we beroep gedaan op het gevoelige talent van GamFratesi. Ons doel is om in een ruimte als de binnenkant van een wagen, waar mensen een groot deel van de dag doorbrengen, een unieke multisensoriële ervaring te introduceren.’ zegt Laura Burdese, directeur en CEO van Acqua di Parma.