Interieur, Lifestyle

Acqua di Parma introduceert nieuwe geuren voor in huis

Insieme en Grazie: de twee nieuwe geuren uit de Acqua di Parma collectie voor in huis. De nieuwe sensaties zitten vol vreugde, schoonheid en stijl. Want, zoals het motto van het luxemerk luidt, is in Italië het leven een kunst. 

Insieme en Grazie Home collectie

Insieme zijn en Grazie zeggen, dat is waar het om draait in de nieuwe Acqua di Parma collectie voor in huis. De twee nieuwe geuren, die in het teken staan van nabijheid, contact en dankbaarheid, zijn een rijke toevoeging aan de collectie.

Grazie, een klein woord dat tegelijkertijd zoveel betekent. Denk hierbij aan het bedanken voor een uitnodiging, een gedachte of een gebaar… Voor Acqua di Parma resulteerde dit in een weldadig, geruststellend aroma dat herinnert aan de mooiste momenten van het leven. De frisheid van bergamot en delicate zoute accenten vormen een bron van vitaliteit en vreugde. 

Om een exclusieve draai te geven aan je nieuwe Acqua di Parma artikel, is het online en in boetieks mogelijk om de etiketten te personaliseren. De naam van de ontvanger kan in de boetieks met de hand op het label worden geschreven. Online kan de gewenste naam worden doorgegeven bij het afronden van de bestelling. 

Klik hier om de collectie te ontdekken.