Accessoires, Fashion

Zomer 2021 met Havaianas

Havaianas biedt ons deze zomer de leukste flip flops aan in verschillende kleuren en vormen. Of je nu op een avontuurlijke vakantie gaat, een dagje in de stad op stap bent of een dagje strand pakt – er is een model voor elke gelegenheid. Daarnaast is er keuze uit de meest opvallende en hippe modellen, naast de klassiekers uiteraard.

Zomer 2021 met Havaianas

You Saint Tropez

De elegante en chique vorm van deze sandaal is ideaal voor een wandeling op het strand, maar ook evengoed in de stad. De You Saint Tropez is dankzij de schitterende kleuren en prints de finishing touch voor elke zomerlook.

You Saint Tropez Shine

De You Saint Tropez Shine, een ander lid van de Saint Tropez-familie, is beschikbaar in drie verschillende kleuren en is voorzien van lurex bandjes wat zorgt voor een glanzend accent. Dit geraffineerde en ingetogen model is perfect voor iedereen die overdag en ‘s avonds discreet wil stralen.

Logomania Multicolor

Havaianas
Brasil slide

Een logo is niet enkel een symbool: het vertegenwoordigt de spirit van een merk en de waarden waarvoor het staat. Het logo van Havaianas staat voor liefde, plezier, vrijheid en geluk. Dat zijn elementen die we tot in de perfectie terugzien in de nieuwe Logomania Multicolor.

Door de toepassing van de nieuwste technologie lopen verschillende kleurblokken in het rubber in elkaar over, wat zorgt voor een speels effect. De flip flops zijn verkrijgbaar in vijf sprankelende kleuren.

Urban Fushion

De stevige vorm en dikke zool van de Urban Fushion zorgt voor een casual look. Ideaal voor thuis, in de stad of voor naar het strand.

Slim Sparkle

Straal deze zomer met de Slim Sparkle. Het model is beschikbaar in vier mooie kleuren en heeft een fijn bandje. De zool is versierd met glitters met een verloop van licht naar donker.

Brasil Slide

Slides zijn tijdloze items aan je voeten. De collectie van deze instappers wordt daarom nog verder uitgebreid met 4 nieuwe kleurvariaties.
Of je hem nu met of zonder sokken, binnen of juist buiten draagt: de Brasil Slide voelt altijd comfortabel en hip aan.

Sunny

Een Slim versie met een extra bandje voor nog betere grip, de Sunny is een comfortabel en stijlvol model geschikt voor elke gelegenheid.