Fashion, Latest

Vier Kerstmis met de unieke collectie van Dior

Dit jaar viert het Franse modehuis Dior de feestdagen met een reeks bijzondere creaties. De ode aan de eeuwige schoonheid van Griekenland staat daarin centraal. Ontdek alle bijzondere creaties en lees meer over de uitzonderlijke collectie hieronder. 

Vier Kerstmis met Dior

Tijdens de Dior Cruise 2022-show stond Griekenland al centraal. De collectie werd getoond in het hart van het Panatheense Stadion in Athene. De gouden accenten, een iconische Dior-code, stonden daarbij centraal. 

Verschillende tassen uit de collectie, zoals de Dior Book Tote, de Dior Caro en de onmisbare Dior Vibe, zijn versierd met sprankelende tinten. De sterren op de accessoires zijn een eerbetoon aan de gelukkige talisman van Christian Dior. De Dior Bobby en Lady Dior worden opnieuw bekeken in een rechthoekig Oost-West-formaat. En tot slot zijn de micro tassen uit de collectie voorzien van delicate parel borduursels. Dit maakt de tassencollectie van het Franse modehuis uniek. 

Daarnaast mogen de inmiddels iconische Dior sneakers niet ontbreken in de collectie. De moderne Walk’n’Dior sneakers, Dior Vibe-sneakers en Dway muiltjes maken je look compleet dit feestseizoen. 

Als finishing touch zijn de sjaals van het seizoen met schetsen van Pietro Ruffo versierd. En ondanks dat een sjaal ideaal is voor de winter, is een Dior sjaal ook het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. 

Klik hier om de collectie te bekijken.