Fashion, Latest

VEJA lanceert nieuwe samenwerking met Mansur Gavriel

Het New Yorkse cultmerk dat luxe herdefinieert door zijn kenmerkende benadering van kleur en design, Mansur Gavriel, slaat de handen ineen met VEJA. Dit resulteert in een kleurrijke en duurzame schoenencollectie. 

VEJA x Mansur Gavriel

Dit voorjaar introduceert VEJA een samenwerking met Mansur Gavriel. Het New Yorkse cultmerk dat luxe herdefinieert door zijn kenmerkende benadering van kleur en design. Mansur Gavriel is in 2012 opgericht uit liefde voor kunst in combinatie met superieur vakmanschap. De stijl is zowel tijdloos als relevant, waarbij ambacht en uitzonderlijke materialen essentieel zijn. 

Mansur Gavriel staat bekend om zijn minimalistische en functionele tassen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. 

Campo

VEJA en Mansur Gavriel brengen de monochrome Campo in vier tinten uit waarbij het design is geïnspireerd op de regenboog. 

Het model is zeer kenmerkend door de minimalistische stijl van Mansur Gavriel. De gevulkaniseerde zool is van biologische oorsprong en de schoen is voor 65% gemaakt van gerecycled materiaal, waaronder restafval en rubber uit de Amazone.

Het bovenleer is gemaakt van chroomvrij leer, wat betekent dat er geen chroom, ware metalen of gevaarlijke zuren worden gebruikt in het looiproces. De achterkant van de schoen en de V zijn gemaakt van normaal leer, waarbij de REACH-normen in acht zijn genomen. 

Klik hier om de schoenen te shoppen op de website van VEJA.