Accessoires, Fashion

Vault by Vans en Wacko Maria brengen muziek samen met de Iconic Authentic in New Collaboration

Opgericht in Tokio met de filosofie “muziek is de trigger van verbeelding” haalt Wacko Maria extra inspiratie uit film en kunst. De collecties staan bekend om hun originaliteit met een focus op vakmanschap en detail. Mori’s eerste zakelijke onderneming was een bar genaamd Rock Steady en zijn liefde voor muziek blijft de kern van het merk Wacko Maria. Net als bij Vans staan muziek, kunst en straatcultuur centraal bij alles wat Wacko Maria doet, en beïnvloeden ze de richting van de seizoenen en de tonaliteit van het merk. 

Vault by Vans en Wacko Maria brengen muziek samen met de Iconic Authentic in New Collaboration

Wacko Maria

Dit voorjaar gaan Vault by Vans en Wacko Maria samenwerken om twee speciale productdrops te introduceren, een in maart en de andere volgt later in het seizoen. Het merk brengt zijn unieke esthetiek naar het eerste schoensilhouet van Vans, de Authentic, met een herhalend vinylplaat patroon waarin de iconische Checkerboard-print van Vans op de laterale en mediale vlakken is verwerkt. Een zwarte vamp, zwarte contrasterende biezen en een zwarte hielstreep versterken het ontwerp en geven het een vleugje pop-art flair. De collectie introduceert de OG Authentic LX in drie kleurstellingen, waaronder babyblauw, lichtroze en wit. Wacko Maria drukt zich uit door middel van patronen en traditionele Japans-geïnspireerde graphics, terwijl het de vinyl cultuur, film en kunst omvat.

De eerste drop van de Vault by Vans x Wacko Maria-collectie zal wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Vault by Vans-retailers vanaf 20 maart 2021. Blijf ons volgen voor meer informatie over de tweede drop die in mei uitkomt. Ga voor meer informatie naar Vans.com/Vault.