Accessoires, Fashion

Vault by Vans en Taka Hayashi introduceren twee archiefstijlen

Vault by Vans en de beroemde ontwerper Taka Hayashi laten zich inspireren door de begindagen van Formule 1-races met de nieuwste release van twee archiefmodellen: de OG Style 24 LX en OG Style 47 LX.

Vault by Vans en Taka Hayashi introduceren twee archiefstijlen

De OG Style 24 LX, een high-top stijl, heeft een bovenwerk van volledig canvas, een rubberen neus met structuur en contrasterende strepen en veterbescherming. De schoen heeft Taka’s interpretatie van het Classic Checkerboard finish lijn patroon op het bovenwerk, terwijl de Vans details geïnspireerd zijn op Formule 1 team jackets. De OG Style 24 LX is verkrijgbaar in twee kleuren; black/white en white/true white.

Vault by Vans Vault by Vans Vault by Vans

 

 

 

Voor de OG Style 47 LX doen het canvas bovenwerk, de gewatteerde bovenkant en de contrasterende strepen op de hiel denken aan de autoracepakken uit de jaren ’70. De bedrukte tussenzolen maken gebruik van Vans’ klassieke patroon, dat doet denken aan racevlaggen met het checkerboard patroon. De schoen komt tot leven in twee kleurstellingen: baja blue en raven black met contrasterende strepen. De blauwe colorway heeft witte hielstrepen, terwijl de zwarte colorway gouden hielstrepen heeft.

Vault by Vans Taka Hayashi OG Style 24 LX is vanaf 26 februari 2021 verkrijgbaar, gevolgd door de OG Style 47 LX op 1 maart 2021 bij geselecteerde Vault by Vans-verkopers.