Accessoires, Fashion

Vans introduceert gloednieuwe Skate Classics

Vans, het ultieme schoenen- en kledingmerk voor actiesport, presenteert met trots de geheel nieuwe Skate Classics, onze meest iconische silhouetten met een aangepaste, extra stevige constructie die in de eerste plaats is ontworpen voor skateboarders.

Skate Classics

Vans introduceert gloednieuwe Skate Classics

De Skate Classics zijn volledig opnieuw ontworpen met skaters in gedachten en bieden meer van wat Vans skaters als Lizzie Armanto, Dustin Henry, Axel Cruysberghs, Daiki Hoshino en Giovanni Vianna nodig hebben om maximale progressie te boeken. Versterkte materialen en een verbeterde constructie zorgen voor extra duurzaamheid en demping voor langere skatesessies, terwijl een paar finishing touches aan de algehele esthetiek bewijzen dat Skate Classics niet alleen presteren, maar er ook goed uitzien.

De Skate Classics worden aangevoerd door een volledig vernieuwd bovenwerk met nieuwe patronen en een geheel nieuwe achterkant voor een betere pasvorm van de hiel. Een voorgevormde hielstuk en vergrendelde tongriemen zorgen voor betere controle. De DURACAP-onderlaag krijgt een nieuwe vorm, voegt flexibiliteit toe en verwijdert overtollige volume om hotspots te elimineren.

Een altijd stijlvolle klassieke wit-blauwe kleurstelling overheerst bij de Skate Authentic, Skate Slip-On, Skate Sk8-Hi, Skate Old Skool, en Skate Era, terwijl een nieuwe afwerking aan de zijkant, Checkerboard vlag, en ‘Skateboarding’ branding deze tijdloze stijlen subtiel opwaarderen.

De Vans Skate Classics-collectie, met de Skate Authentic, Skate Slip-On, Skate Sk8-Hi, Skate Old Skool en Skate Era, is vanaf 4 maart 2021 verkrijgbaar bij Vans Skate-retailers en Vans.eu/Skate.