Fashion, Latest

Vans introduceert de eerste volledig afspoelbare schoen: de Trek Slip-On

Vans presenteert vol trots de allereerste volledig afspoelbare schoen: de Trek Slip-On. Vans zet zijn traditie voor functionele innovatie voort en heeft een ongeëvenaarde, volkomen flexibele en volledig afspoelbare instapper gecreëerd, in de geest van radicaal experimenteren waar Vans Surf bekend om staat.

Vans introduceert de eerste volledig afspoelbare schoen: de Trek Slip-On

De Trek Slip-On is ontworpen met behulp van het wereldwijde surfteam van Vans. Het idee van een schoen met de voordelen van een sandaal vormde de inspiratie voor het concept.

Trek Slip-On

Het bovenwerk heeft een checkerboard ontwerp met open stukken voor ademend vermogen en biedt de mogelijkheid om de volledige schoen af te spoelen wanneer dat nodig is. De gaatjes langs de neus en hiel zorgen voor waterafvoer en de oversized omgekeerde wafelzool zorgt voor betere tractie en grip in verschillende omstandigheden.

De schoen heeft een licht gewicht, is makkelijk in te pakken voor elk avontuur en bestand tegen zand, vuil, rotsen, de stoep en alles daartussenin. De instap TPU-samenstelling is gemaakt om algemene verspilling te verminderen en biedt duurzaamheid en flexibiliteit.

De schoen is verkrijgbaar in de kleuren grape leaf, zwart, navy en een limited-edition spickled colorway, ontworpen door kunstenaar Chris Johanson uit Portland, Oregon, als onderdeel van zijn Vans x Chris Johanson-collectie.

De Trek-Slip-On is nu verkrijgbaar in Vans Surf-winkels en op www.vans.eu/trek-slip-on.