Fashion, Trends

Vans bereikt de countryclub met Penn Collaboration

Vans probeert altijd samen te werken met gelijkgestemde innovators – en een toonaangevende fabrikant van tennisballen, Penn past daar perfect bij. Net als Vans is Penn een klassiek merk met een geschiedenis van innovatie en geliefd door generaties atleten. Beide merken zijn begonnen als rubberbedrijven en beiden hebben het niet-traditionele sportpad gevolgd om de onbetwiste leiders van hun respectieve industrieën te worden.

Vans bereikt de countryclub met Penn Collaboration

Penn heeft onder andere de eerste tennisbalblik ontwikkeld om tennisballen langer houdbaar te maken, een duurzamere vilten tennisbalhoes uitgevonden en zelfs de fluorescerende gele kleur bedacht die tegenwoordig op bijna elke tennisbal te zien is. Deze en andere innovaties leverden Penn de titel op van Amerika’s best verkochte tennisbal en de officiële bal van toporganisaties uit de tennisindustrie en prestigieuze professionele tennisevenementen.

Penn

De collectie met drie schoenen heeft klassieke Vans-silhouetten met gemoderniseerd comfort dankzij een zachte ComfyCush-zool. Toonaangevend is de Penn Lowland CC, een skate-geïnspireerd silhouet uit de jaren 90, maar met een slanker profiel. Het op tennisballen geïnspireerde bovenwerk is voorzien van reliëf met het klassieke checkerboard patroon van Vans voor een perfecte samensmelting van de esthetiek van de twee merken.
De Vans x Penn-kledingcollectie is kenmerkend door een wit en marineblauw ringer-T-shirt met lange mouwen met een vintage-gedetailleerde afbeelding van een tennisspeler op de borst en het kenmerkende checkerboard van Vans op de mouwen.
De Vans x Penn-collectie is nu verkrijgbaar op Vans.eu en bij geselecteerde Vans-retailers.