Accessoires, Fashion

Unisa presenteert haar nieuwe SS22 schoenencollectie

Het Spaanse schoenenmerk heeft een nieuwe collectie ontwikkeld in de Mediterrane zon. De vrolijke en verfijnde ontwerpen fleuren iedere outfit op. OOTD deelt haar favorieten uit de nieuwe collectie van Unisa. 

Unisa SS22

De nieuwe collectie van Unisa staat volledig in het teken van vrolijke kleuren en prachtige dessins. Daarnaast zijn er in de collectie een aantal technologische verbeteringen doorgevoerd. Zo hebben de klassieke espadrilles extra flexibele zolen. Daarnaast is er in de zolen van de espadrilles en sleehakken kurk verwerkt. Dit materiaal is lekker licht en heerlijk flexibel. 

Naast kurk is leer een belangrijk onderdeel van de collectie. Unisa maakt gebruikt van verschillende premium leersoorten die zijn behandeld om ze zo zacht mogelijk te maken. En om de impact op de natuur zo klein mogelijk te houden, heeft Unisa ook het sustainable materiaal Ecolino verwerkt in haar collectie. 

Unisa kleuren

In de collectie van Unisa zijn veel gele tinten te vinden op allerlei manieren: van knalgeel tot een zachte boter kleur. Daarnaast worden er verschillende kleuren gecombineerd, zoals blauw, rood of oranje, waardoor de zomercollectie helemaal opbloeit. Het schoeisel is afgewerkt met prachtige handgemaakte details, die de Unisa schoenen uniek maken.

Benieuwd naar de favorieten van de OOTD Magazine redactie? Scroll dan vooral even verder. Of klik hier om de volledige collectie te bekijken.