Fashion, Latest

Tweede UNIQLO X Mame Kurogouchi collectie

Internationale retailer UNIQLO kondigt aan een tweede collectie te lanceren in samenwerking met fashion designer Maiko Kurogouchi op donderdag 13 januari 2022. Deze nieuwe collectie is ontstaan na het enorme succesdebuut van UNIQLO en Mame Kurogouchi in de zomer van dit jaar. De nieuwe collectie combineert prachtige ontwerpen die vrouwelijke rondingen vieren met geavanceerde UNIQLO-technologie om uitzonderlijk comfort te bieden, zelfs in de donkere wintermaanden. Items gaan naadloos over van innerwear naar kleding en zien erop zichzelf staand of in laagjes geweldig uit.

“Het geeft me vreugde om een zinvolle bijdrage te leveren aan de levensstijl van vrouwen door middel van innerwear. Ik heb veel aandacht besteed aan het verbeteren van details en het maken van verfijnde aanpassingen om extra schoonheid en comfort toe te voegen”, zegt Maiko Kurogouchi over de nieuwe collectie. “Ik wilde de essentie van de vrouwelijke lichaamsbouw vastleggen en vieren met natuurlijke rondingen. De wens om deze collectie toegankelijk te maken voor vrouwen over de hele wereld, was een constante overweging. Ik ben blij met de resultaten.”

Zachtheid en comfort in prachtige designs

De collectie ademt schoonheid en comfort, en draagt bij aan een zorgeloze en gelukkige levensstijl zodra de items worden aangetrokken. Het combineert de delicate ontwerpen van Mame Kurogouchi met UNIQLO’s geavanceerde stoffen en 3D-breitechnologie. Bh’s, slips, bh-topjes en andere items maken gebruik van zacht AIRism-katoen en mesh dat transpiratie voorkomt, zelfs onder warme winterlagen. Elegante rondingen, mooie uitgesneden rugpatronen en andere verfijnde details maken deze collectie extra bijzonder. Een 3D- knit vest en een geribde broek accentueren de vrouwelijke schoonheid.

Kleuren die de vrouwelijke teint aanvullen

Het kleurenpalet gradeert van wit naar zwart, met de nadruk op warm grijs. De items mengen zich gemakkelijk in elke vrouwelijke garderobe, en sluiten op iedere huidtint aan om zo een mooie aanvulling te zijn op gure winterdagen. Deze tijdloze collectie zorgt ervoor dat vrouwen zich zowel comfortabel als stijlvol voelen.