Fashion, Latest

UNIQLO lanceert find your perfect pair campagne

In de nieuwe campagne van modemerk UNIQLO draait het allemaal om het vinden van het perfecte paar. Dit weet UNIQLO perfect te vertalen naar een waanzinnige campagne met koppels die het perfecte paar jeans dragen. Benieuwd? Scroll dan even verder…

The perfect pair

Internationale kledingretailer UNIQLO lanceert de Find Your Perfect Pair-campagne waarmee de volledige jeans line-up wordt uitgelicht. Het assortiment bestaat uit een passende fit voor alle lichaamstypes en persoonlijke voorkeuren. De jeanscampagne is vastgelegd op verschillende creatieve duo’s met ieder een eigen levensstijl aansluitend op de LifeWearboodschap die het merk wil overbrengen. Eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij centraal.

De jeans zitten vol met ingenieuze details, zodat deze perfect gecombineerd kunnen worden met je bestaande garderobe. Tot slot maakt UNIQLO gebruik van een methode genaamd BlueCycle: een technologie die UNIQLO heeft ontwikkeld waardoor het milieu en de werknemers aanzienlijk worden belast. Zo heb je een fantastisch paar jeans die ook nog eens verantwoord is!