Fashion, Latest

UNIQLO betuigt dankbaarheid aan klanten tijdens Japanse Kanshasai-festival

Internationale kledingretailer UNIQLO kondigt aan haar dankbaarheid aan klanten te willen tonen door Kanshasai te vieren – een Japans Thanksgiving-festival dat dit jaar van start gaat in de laatste week van november en plaats zal vinden tot 5 december. Tijdens het festival zal UNIQLO speciale aanbiedingen en workshops organiseren om klanten te bedanken voor hun loyaliteit en steun. Daarnaast zal UNIQLO ook meer dan 250.000 stuks HEATTECH over de hele wereld doneren aan UNHCR en lokale liefdadigheidspartner De Regenboog Groep via het Every Giving Tuesday-initiatief.

Every Giving Tuesday
Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert UNIQLO het Every Giving Tuesday-initiatief. Op elke dinsdag in de periode van 30 november tot 21 december, zal UNIQLO twee HEATTECH-items doneren voor elk HEATTECH-item dat wordt verkocht. Het eerste HEATTECH-item wordt gedoneerd aan UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie, en het tweede item zal worden gedoneerd aan onze lokale liefdadigheidspartner, De Regenboog Groep, om zo de mensen in nood warm te houden deze winter.

Kaman Leung, COO van UNIQLO Benelux legt uit: ‘Kanshasai is een speciale tijd voor ons om onze trouwe klanten en onze gemeenschap te bedanken. We kijken er niet alleen naar uit om onze klanten te bedanken met een programma vol speciale aanbiedingen en workshops, maar ook onze donatie van HEATTECH-producten via ons Every Giving Tuesday-initiatief is onze manier om de warmte van de feestdagen te delen met degenen die het juist het hardst nodig hebben.’

Een speciale dank aan klanten

Furoshiki-workshops
In de winkel UNIQLO op de Kalverstraat zullen diverse workshops worden gegeven die laten zien hoe je de prachtige duurzame cadeauverpakkingkunst van Furoshiki zelf kunt toepassen. De herbruikbare Furoshiki-doeken van UNIQLO zijn gemaakt van 50% gerecyclede stof, en combineren zo duurzaamheid met de indrukwekkende ontwerpen van de geweldige kunstenaar Ito Jakuchu. De kleurrijke stof van de Furoshiki-doeken omarmt zijn filosofie: schoonheid creëren met weinig. Bij aankoop van een Furoshiki-doek op vrijdag 3 en zaterdag 4 december, krijgen klanten de kans om deel te nemen aan een Furoshiki-workshop in de winkel, om zo deze duurzame cadeauverpakkingkunst zelf onder te knie te krijgen.

Speciale aanbiedingen
Tijdens het Kanshasai-festival zijn er speciale aanbiedingen op de meest populaire en geliefde items, waaronder de Cashmere truien, een selectie Seamless Down jassen en Fluffy Fleece Zipped Jackets. Aanbiedingen zijn geldig in de winkel en online op uniqlo.com van 25 november tot 1 december. Daarnaast krijgen klanten bij besteding van 200 Euro of meer in de winkel UNIQLO Kalverstraat, op vrijdag 26 december een goodiebag met Japans tintje cadeau, zolang de voorraad strekt. 

Gebaseerd op de Japanse waarden van eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid, biedt UNIQLO functionele en stijlvolle kleding voor het hele gezin onder de term LifeWear, om zo de ideale bouwstenen voor ieders garderobe te creëren en het alledaagse leven te verbeteren.