Fashion, Latest

UNIQLO introduceert nieuwe generatie LifeWear

Kledingmerk UNIQLO introduceert een nieuwe LifeWear-collectie vol winterkleding van premium kwaliteit. Design en geavanceerde technologie zijn gecombineerd voor het maken van deze items. Benieuwd naar deze collectie? Lees dan vooral even verder. 

UNIQLO LifeWear

Voor deze nieuwe LifeWear collectie van UNIQLO zijn design, premium kwaliteit en geavanceerde technologie gecombineerd. Dit resulteert in eindeloos veel must haves die niet in je kast mogen ontbreken deze winter. De handige, slimme en duurzame kledingstukken zijn heel handig om verschillende laagjes te creëren. 

UNIQLO verwerkte input van atleten in de kledingstukken na verschillende functionele tests en ontwikkelde nieuwe stoffen om comfort in elke omgeving en verschillende weersomstandigheden te garanderen. Alle items zijn getest in het weer-laboratorium van UNIQLO in Tokio, Japan waar het merk ook vandaan komt. 

In deze nieuwe collectie heeft UNIQLO voornamelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Sommige items uit de LifeWear collectie bestaan uit polyester gemaakt van gerecyclede plastic flessen. UNIQLO heeft ook verfstoffen gebruikt die gemaakt zijn van natuurlijke planten en fluorvrije waterafstotende middelen. 

Benieuwd naar de collectie? Klik dan hier om te shoppen.