Fashion, Latest

De nieuwe UNIQLO HEATTECH collectie

Ter gelegenheid van de komst van de herfst heeft de internationale kledingretailer UNIQLO zijn nieuwste assortiment HEATTECH-producten gelanceerd en daarnaast aangekondigd een speciale donatie van meer dan 50.000 HEATTECH-items te doen aan Europese liefdadigheidsinstellingen, voordat de strenge winter begint.

Steunen van lokale gemeenschap door middel van donatie van 50.000 HEATTECH-items deze winter
Dit jaar schenkt UNIQLO 50.000 stuks HEATTECH aan liefdadigheidsinstellingen door heel Europa om ze te ondersteunen met hun essentiële activiteiten voordat de koude wintermaanden beginnen. UNIQLO werkt samen met 27 verschillende goede doelen in 9 van haar Europese markten, om zo te helpen mensen in nood warm te houden voor de winter. In Nederland heeft UNIQLO De Regenboog Groep, UNHCR Nederland, en de Homebass Foundation hulp kunnen bieden bij hun activiteiten dit najaar.

HEATTECH

Nieuwste HEATTECH-collectie onthuld

UNIQLO HEATTECH – dunne en warme functionele onderkleding die gebruik maakt van technologie waarbij waterdamp die door het lichaam wordt uitgestoten omgezet wordt in warmte – zijn LifeWear-items die de wintermode over de hele wereld verandert.

De 2021-lijn van HEATTECH biedt meer comfort, extra functionaliteiten en innovatieve ontwerpen. Een nieuwe toevoeging aan de Extra Warm-serie is HEATTECH Cotton, met een innovatief materiaal waaraan een 100% katoenen voering is toegevoegd voor extra comfort.

Naast onderkleding omvat het HEATTECH-assortiment een breed assortiment aan 95 artikelen met HEATTECH-technologie, van kleding tot accessoires. Sinds de lancering in 2003, is HEATTECH constant geüpgraded, om zo aan de veranderende levensstijlen en klantbehoeften te voldoen, voor een warmer, lichter en comfortabeler winterseizoen.

HEATTECH

Nieuwe HEATTECH Cotton voor zacht comfort

HEATTECH Cotton (Extra Warm), verkrijgbaar in heren-, dames- en kidscollectie, is ontwikkeld als antwoord op de vraag van klanten die graag de warmte van HEATTECH wilden ervaren, maar in combinatie met het draagcomfort van katoen.

Hierbij wordt er een speciale weeftechniek gebruikt met katoen aan de binnenkant waardoor het kledingstuk zacht aanvoelt op de huid. De warmte is echter hetzelfde als HEATTECH Extra Warm, 1,5 keer die van gewone HEATTECH. Deze kan als onderkleding worden gedragen, of als een opzichzelfstaand kledingstuk.

*De exacte samenstelling van het materiaal verschilt voor onderkleding en cut-and-sewn items

Grote collectie kleding en accessoires om warmte toe te voegen aan herfst- en wintermode

DE HEATTECH kledingstukken zijn dun, licht en warm, wat zorgt voor een mooi silhouet, zelfs als kledingstukken gelaagd gedragen worden. De line-up omvat fleece coltruien die zijn geüpgraded voor een nog comfortabeler gevoel, hoogwaardige broeken die ideaal zijn voor sporten of dagelijks gebruik, en leggings van ultrastretch materiaal. De collectie accessoires omvat mutsen en sjaals, maar ook handschoenen waarmee gebruikers hun smartphone gemakkelijk kunnen bedienen, en sokken die de voeten van onder naar boven verwarmen. Het assortiment HEATTECH home accessoires biedt nieuwe kussenslopen die kunnen worden gebruikt als een set met dekens, maar ook plaids, voor heerlijke extra warmte in huis.