Fashion, Trends

Toekomstige bruiden opgelet: Claes Iversen vult bruidscollectie aan

De ontwerper Claes Iversen introduceert een nieuwe aanvulling op zijn bruidscollectie. De succesvolle collectie uit 2021 bestond al uit ruim semi-couture stuks, met onder andere tops, rokken, broeken en accessoires. Nu kunnen bruiden nog meer Claes Iversen looks samenstellen.

Claes Iversen bruidscollectie

De huidige bruidscollectie van de bekende ontwerper Claes Iversen wordt aangevuld met nieuwe items. Zo heeft de bruid keuze uit verschillende stoffen, met kant als rode draad voor de tweede collectie. De stuks zijn ook verkrijgbaar in Mikado, Crêpe, Light Crêpe, Tulle, Flou Georgette en ook in Satijn. Daarnaast zijn verschillende modellen uit de tweede collectie geïnspireerd op de jaren ’50 ballroom-rok. Dit is een mooie aanvulling op de rokken uit de eerste collectie.

Eindeloos veel opties

Net zoals bij de eerste collectie, kunnen de items uit de tweede collectie met elkaar worden gecombineerd. Het idee is dat er een eigen top en rok of broek gekozen kan worden die past bij de bruid. Zo kunnen bruiden een gepersonaliseerde Claes Iversen look samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos, met de toevoeging van de verschillende stoffen.

Klik hier om de collectie te shoppen.

Tips van Claes

Wil jij goed voorbereid zijn op je bruiloft? Dan komen deze handige tips van Claes goed van pas. De modeontwerper heeft jarenlange ervaring en weet precies hoe jij goed voorbereid bent op je grote dag.

  1. Wij zien bruiden graag 6-9 maanden voor de trouwdatum, ook al helpen we je ook als er minder tijd is. Het maakt het traject meer tot een feestje als we ruim op tijd beginnen.
  2. Blijf bij jezelf! Draag geen zware make-up. Hou het naturel en zet het eventueel iets meer aan. Een goede optie is het inhuren van een professional, dat maakt het verschil. Net zoals voor je haar.
  3. Investeer in goede shapewear. Vergeet niet een moment in te plannen om onopgemerkt je shapewear te wisselen voor mooie lingerie voor je huwelijksnacht.
  4. Neem niet te veel mensen mee naar een fitting afspraak. Zo voorkom je dat je beïnvloed wordt. Het gaat erom dat je zelf jouw droomjurk kiest.
  5. Zorgt voor een team aan mensen waarmee je de voorbereidingen ingaat en vertrouw op hen. Geef je over aan het proces en geniet vooral.