Fashion, Latest

The Kooples opent Parijse flagship store

Op woensdag 26 oktober openden de deuren van de eerste Parijse flagship store, op de Avenue des Champs Elysées. Het Rock ‘n Roll kledingmerk creëerde een inspirerende ruimte van 300m2 in het hart van de Franse hoofdstad. 

The Kooples in Parijs

De nieuwe winkel van The Kooples op 93 Champs Elysées herinterpreteert het DNA van het merk en combineert esthetiek met verantwoorde ontwerpen. Dit wordt gedaan door de bestaande structuur uit te vergroten door scherp en strak te combineren. Denk hierbij aan steen, beton, staal en spiegels. 

Bij The Kooples stond de band tussen mode, kunst en popcultuur altijd centraal. Daarom heeft The Kooples Art Prize als doel om opkomende artiesten te steunen. De kunstenaar worden uitgenodigd door The Kooples om hun visie op de wereld te delen. Een jury van kunstprofessionals kreeg de opdracht om twee winnaars te selecteren. De werken van de winnaars, zullen om de beurt tentoongesteld worde in de Champs Elysées winkel. 

Ter gelegenheid van de opening van de eerste flagship store van het merk, lanceert The Kooples een exclusief Champs Elysées T-shirt met een gelimiteerde oplage van 200 stuks. Dit wil je niet missen! Wij boeken alvast ons volgende tripje naar Parijs.