Fashion, Fashion week

Stiefdochter Kamala Harris, Ella Emhoff, maakt catwalkdebuut

De stiefdochter van de Amerikaanse vice-president Kamala Harris , kunstenaar en ontwerper Ella Emhoff (21) liep op de catwalk van het in New York City gevestigde Proenza Schouler-label tijdens de New York Fashion Week.

Stiefdochter Kamala Harris, Ella Emhoff,  maakt catwalkdebuut

De parade werd een paar weken geleden gefilmd, maar de pandemie sloot een traditionele show uit. Emhoff droeg drie verschillende looks voor Proenza Schouler – een lang grijs jack met bijpassende broek, een zwarte trenchcoat en een donker broekpak.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ella emhoff (@ellaemhoff)

Ella Emhoff is de dochter van Harris ‘echtgenoot, de Amerikaanse advocaat Doug Emhoff, en zijn eerste vrouw, Kerstin Mackin. Als allereerste echtgenoot van een Amerikaanse vice-president, is Doug Emhoff de eerste ‘Second Gentleman’ in de Amerikaanse geschiedenis.

Ella Emhoff
Beeld: Wikimedia Commons

Het prestigieuze modellenbureau IMG Models tekende eind januari met Emhoff nadat ze een Miu Miu-jas droeg tijdens de beëdiging van Joe Biden en Harris in het Capitool. Haar outfit voor de presidentiële inhuldiging ging viral en ze werd al snel een sensatie op sociale media.