Fashion, Latest

ST.APE opent winkel in Amsterdam

ST.APE is een Nederlands couture merk met wereldwijde allure. Afgelopen vrijdag was de Grand Opening in Amsterdam, waar de winkel is gevestigd. OOTD Magazine’s Marjolein was daarbij aanwezig en praat je helemaal bij over dit waanzinnige merk.

ST.APE in Amsterdam

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de Grand Opening van van ST.APE aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Onder het genot van champagne, friet en de Nederlandse modewereld werd de winkel geopend. ST.APE is een couture merk van Nederlandse origine, met wereldwijde allure. Het label weet op waanzinnige wijze ready-to-wear te combineren met iconische stuks die veelal in het eigen atelier worden gemaakt.

Bij ST.APE zit je niet langer gebonden aan seizoen, maar kunnen op basis van eigen timing, esthetiek, lifestyle en natuurlijk maatvoering bij ST.APE terecht. De kleine oplages die het merk hanteert, houdt het geheel exclusief. ST.APE produceert zo veel mogelijk lokaal, in het eigen atelier en op basis van high-end deadstock stoffen.

De pioniers achter ST.APE zijn Frank Uyt Den Bogaard en Jeff Hamers. De Chef d’Atelier van ST.APE is Woolmark Prize winnaar Jonathan Christoper, die eerder naam maakte bij onder andere Karl Lagerfeld.

De Grand Opening

Voor de Grand Opening van ST.APE werd alles uit de kast gehaald. Van cocktails tot een modeshow en van champagne tot een live optreden midden op straat: niets ontbrak. Influencers, modejournalisten en stylisten, vrienden en bekenden waren allemaal aanwezig voor de grote opening van de winkel. Bekijk hieronder enkele beelden van de opening.

Klik hier om de collectie te bekijken.