Fashion, Latest

Shop Isabel Marant, IRO en Daily Paper in Designer Outlet Roermond

Nog op zoek naar de perfecte plek om je kerstcadeaus te scoren, een feestelijke look of een leuke bestemming voor een dagje weg: Designer Outlet Roermond is het antwoord op al je vragen. Dit najaar openen IRO, Isabel Marant en Daily Paper hun deuren. 

Premium voor een prikkie

Dit najaar openen in de Designer Outlet Roermond meerdere premium merken hun deuren. Dit maakt het centre de perfecte plek om al je kerstinkopen te doen. Eerder dit jaar openden modehuizen Moschino, Alberta Ferretti, Off-White en Pinko een winkel in Roermond. De kortingen kunnen oplopen tot 70% op de retailprijs. 

Parijs in Roermond

Dit najaar opent niet één maar twee Parijse merken hun deuren in Designer Outlet Roermond. IRO Paris opende dit najaar en in december zal ook de winkel van Isabel Marant openen. De Parijse merken laten zich beide inspireren door al het moois dat de Franse hoofdstad te bieden heeft. Dit zorgt ieder seizoen weer voor inspirerende collectie en tijdloze designs. 

Must visits in Designer Outlet Roermond

Naast prachtige designer merken, vind je in Designer Outlet Roermond ook andere must visits. Denk hierbij aan de nieuwe Daily Paper winkel die begin oktober werd geopend. Voor de kleintjes is de nieuwe Adidas Kids winkel een must visit en voor iedereen die toe is aan een kleine pauze, kun je langs bij Yoyo Fresh voor heerlijke bubble tea. 

Vind hier alle informatie over Designer Outlet Roermond.