Fashion, Latest

Sézane: ons nieuwe favoriete merk

Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen, maar wij zijn zondermeer fan van dit waanzinnige merk: Sézane! Geboren in Parijs met een vleugje vintage en de juiste hoeveelheid je ne sais quoi voor iedereen. Benieuwd? Lees dan vooral even verder…

Je ne sais quoi voor iedereen

De wens van Sézane is om alle vrouwen kledingstukken van hoge kwaliteit met een perfecte fit voor een eerlijke en toegankelijke prijs te bieden. Het begon allemaal met de ontdekking van een collectie vintage kleding. Morgane Sézalory maakte een aantal kleine aanpassingen aan de items om deze vervolgens online te verkopen onder de naam Les Composantes. Dit werd een groot succes en al gauw voegde Morgane eigen designs toe aan de collectie. Et voilà, zo is Sézane geboren. 

Per jaar worden er vier seizoenscollecties gelanceerd en kun je genieten van gloednieuwe items om je kledingkast mee aan te vullen. Daarnaast werkt Sézane met kleinere maandelijkse capsule collecties, elk met een sterk gecureerde selectie. En kun je nog steeds niet genoeg krijgen? Dan kun je elke woensdag en zondag genieten van een online rendez-vous. Hier worden wekelijks hoogtepunten uit editorials, collectie-laatkomers, restocks en de nieuwste inspiraties van het merk gedeeld. 

Benieuwd naar de volledige collectie van Sézane? Klik dan hier om naar de website te gaan.