Fashion, Latest

Samsøe Samsøe: Scandinavische weerbestendige urban collectie

Na het succes van de eerste collectie gaat Samsøe Samsøe dit voorjaar opnieuw een samenwerking aan met GORE-TEX.

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe: Scandinavische weerbestendige urban collectie

Nieuwe stijlen, nieuwe vormen. Deze collectie is de ultieme vertolking van de Scandinavische urban look en bestaat uit  vijf nieuwe items, waarvan drie GORE-TEX ‘Guaranteed to keep you dry’ jassen en twee GORE-TEX INFINIUM ‘Comfort and performance products’  lichte jassen.

Dykh

Functionaliteit voert in het ontwerp van de herenjas ‘Dykh’ de boventoon. Je zult hier een leven lang plezier aan beleven. Details zoals opgestikte zakken en volledig  gezoomde & getapete naden zorgen ervoor dat de jas moeiteloos alle weertypen doorstaat.

Barri en Maude

Voor deze twee modellen werd er inspiratie gezocht bij de grote steden. Dit maakt de damesmodellen ‘Barri’ en ‘Maude’ perfect om te flaneren door de stad of voor een wandeling door de natuur. Het urban ontwerp gecombineerd met de ideale functionaliteit zorgt ervoor dat je de jassen altijd en overal naartoe aan kunt trekken.

Ushba

‘Ushba’ is uitgevoerd als jas en als vest. Beide items houden je warm en zijn erg comfortabel. Ze kunnen gedragen worden als een extra laagje warmte in combinatie met andere jassen uit de collectie of als vest binnenshuis.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar op samsoe.com en in geselecteerde winkels.