Accessoires, Fashion

Pandora lanceert campagne voor nieuwste accessoires

Het prachtige accessoire merk Pandora lanceert een campagne waarin de nieuwste aanwinsten voor de collectie centraal staan. De nieuwe sieraden worden gedragen door zes Global Muses, waaronder Georgia May Jagger en Larsen Thompson. 

Nieuwste Pandora accessoires

Het wereldberoemde sieradenmerk Pandora weet al jarenlang te betoveren met schitterende collecties. Dit seizoen presenteren zij hun nieuwste items met behulp van zes Global Muses die zijn vastgelegd door internationaal gevierd filmmaakster Barbara Anastacio. De styling mag niet onopgemerkt blijven, want daarvoor heeft het merk styliste en redactrice Gabriella Karefa-Johnson gevraagd. 

De Global Muses staan voor diversiteit, ieder met een eigen talent en herkomst: van dansers tot acteurs en van modellen tot kunstenaars. Wat ze gemeen hebben? Stuk voor stuk hebben ze een onmiskenbare stijl, gedurfde zelfexpressie en authentieke stem. Dit heet Pandora weten te vertalen naar een waanzinnige sieradencollectie. 

Of er nu iets groots of kleins te vieren valt, iedere gelegenheid moet gevierd worden. Daarvoor heeft Pandora de Wearing Occassions gemaakt: deze collectie maakt het mogelijk om net zoveel plezier te beleven aan de dagelijkse momenten als aan grote evenementen en persoonlijke mijlpalen. Voor iedere gelegenheid is een passend sieraad te vinden. Vind hieronder verschillende beelden uit de collectie.

Klik hier om de volledige collectie van Pandora te ontdekken.