Accessoires, Fashion, Lifestyle

Op zoek naar originele cadeaus? Dit zijn de leukste presentjes voor hem en haar

Voor iedereen die nog last minute op zoek is naar Sinterklaascadeaus en voor de mensen die alvast hun presentjes voor Kerstmis bij elkaar aan het sprokkelen zijn: dit zijn de leukste cadeaus voor hem en haar! 

Voor hem

Comfortabel, praktisch en dagelijks draagbaar: dat zijn de Nike onderbroeken voor heren. Deze eigenschappen maakt dit hét perfecte cadeau voor je broer/neef/vader of vriend. De Nike Underwear collectie bestaat uit de kenmerkende stijlen van het merk, waaronder de Everyday Cotton Stretch trunks en Nike Essential Micro Trunk. Ontworpen met de inzichten van atleten, biedt het ondergoed de perfecte basis om mannen te ondersteunen in hun dagelijkse leven of bij sportieve activiteiten. 

De collectie is verkrijgbaar op footlocker.nl vanaf €20,00 per stuk

Voor haar

Met Gambettes Box versier je ook je benen deze kerst! Voor iedereen die het niet kent: Gambettes Box is een Frans panty abonnement waarbij de panty’s zijn gemaakt van restjes garen om deze een tweede leven te geven. Speciaal voor de feestdagen slaat het merk de handen ineen met & Other Stories, Ysé en Jonak. De zes prachtige panty’s zijn versierd met stippen, kant en glitters en verpakt in een limited edition beautycase gemaakt van gerecycled katoen. Dat noemen we nou nog eens een origineel cadeau! 

De Christmas Box is verkrijgbaar via deze link voor €49,00