Fashion, Trends

Ontdek de nieuwe Dior Vibe Line

De door Maria Grazia Chiuri ontworpen Dior Vibe Line was voor het eerst te zien tijdens de Cruise 2022-show van het Franse modehuis. Het assortiment wordt nu uitgebreid met stukken uit de Fall 2022 collectie. Benieuwd? Scroll dan even verder. 

Dior Vibe Line

De moderne garderobe van de Dior Vibe Line combineert sportkleding en elegantie, waarbij de outfits van wielrenners worden geherinterpreteerd door middel van bikershorts, poloshirts en jacks met de iconische namen Dior en New Look. Deze items zijn verfraaid met blauwe en rode grafische strepen. 

De silhouetten zijn gecompleteerd met petten en de nieuwe Dior Star-sneakers, onderbroken door de kenmerkende ster van het huis. Elders wordt de wereld van het boksen opgeroepen door gedurfde patronen met een tijger of een leeuw die bloeien over de Dior Vibe bowlingtas. 

De laatste wordt gekenmerkt door intense gele en blauwe tinten in een klein formaat, of in een natuurlijke kleur in medium, terwijl de hobo-versie verschijnt in een onweerstaanbaar blauw. Een veelzijdige clutch die op de schouder wordt gedragen en die zonder twijfel de nieuwe must have wordt van komend seizoen. 

Klik hier om de collectie te ontdekken.