Fashion, Latest

Ontdek de elegante Lacoste x A$AP Nast sneaker

Als onderdeel van de Play Collective-campagne die in april 2021 werd gelanceerd, introduceert het Franse merk Lacoste nu de L001. De nieuwe schoenen worden gelanceerd in samenwerking met rapper A$AP Nast. 

Lacoste x A$AP Nast

Rapper en Lacoste fan A$AP Nast onthult de sneaker en schittert in de nieuwste Lacoste footwear campagne. Getatoeëerd op zijn borst of in reliëf op zijn sneakers, A$AP Nast heeft altijd de krokodil bij zich. 

De L001 is gebaseerd op Lacoste’s rijke tennis verleden en vertaalt het in een nieuwe en moderne schoen met een klassieke twist. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een totaal nieuwe sneaker. De belangrijkste details van de sneakers zijn rijkdommen uit het Lacoste-archief. Denk hierbij aan de allereerste schoen ontworpen door René Lacoste en een vintage racket, te herkennen aan de kinetische lijnen. 

De sneaker is elegant sportief en spreekt daardoor een generatie aan die aangetrokken is door referenties. De geheel nieuwe schoen is een eerbetoon aan de iconische details en herkenbare motieven van de klassieke sportkleding. Dit is terug te zien aan de strakke strepen en het subtiele gebruik van primaire bruintinten en klassieke kleuren: tijdloos wit, court green, rich navy, light mahogany, pruim, saffraan, klassiek rood en mint. 

Klik hier om de sneakercollectie van A$AP Nast en Lacoste te bekijken.