Fashion, Latest

Online veiling ter ere van de 3 Year Anniversary Daniëlle Cathari X Adidas Originals

Met de adidas Originals by Daniëlle Cathari streetwear uniforms nog vers in ons geheugen, is het niet te geloven dat de lancering van de eerste collectie alweer 3 jaar geleden is. Vooral nu, tijdens deze zoveelste lockdown, wil Daniëlle Cathari deze 3 year anniversary vieren.

Online veiling ter ere van de 3 Year Anniversary Daniëlle Cathari X adidas originals

Het merk biedt voor de laatste keer een aantal exclusieve, uitverkochte items aan uit de allereerste adidas Originals by Daniëlle Cathari collectie. Vanaf 8 tot 13 februari host Cathari een online veiling via haar Instagram waar volgers kunnen bieden op hun favoriete producten uit deze samenwerking. Iedere dag zal er een look verschijnen bestaande uit 2 producten. Spoiler alert: de veelgevraagde DC Denim Jacket en Skirt zullen ook geveild worden naast andere speciale colorways.

Items worden aangeboden vanaf de originele retail prijs en gaan met €5 per bieding omhoog. De veiling sluit 24 uur nadat het product gepost is. De hoogste bieder zal een DM krijgen met daarin verdere uitleg over het afronden van de aankoop. Voor alle spelregels en extra informatie ga je naar de Story Highlight van @daniellecathari.

De veiling gaat op 8 februari om 19.00 uur (CET) van start op @daniellecathari’s Instagram

Over Daniëlle Cathari

De Nederlandse ontwerper Daniëlle Cathari (26) werd in 2017 als eerste student bekroond met de VFiles prijs toen ze haar befaamde gedeconstrueerde adidas tracksuits op de catwalk showde tijdens New York Fashion Week. De Duitse sportgigant bood haar direct een samenwerking aan waaruit alle vier Originals-collecties zijn voortgekomen met Kendall Jenner als boegbeeld.

Eind 2018 debuteert Cathari met haar eigen label waarbij het deconstructie element een leidraad blijft binnen het merk. Haar werk is gebaseerd op het herinterpreteren van klassieke stijlen, waardoor er een gevoel van nostalgie ontstaat. In haar ontwerpen brengt ze complementaire contrasten samen, met een nadruk op moderne doch simplistische details en comfort.