Fashion, Trends

Dit is de nieuwe collectie van Scotch & Soda

Een van Nederlands bekendste en meest geliefde merken, Scotch & Soda, brengt ook dit voorjaar weer een waanzinnige nieuwe collectie uit. Bij de Women Spring 2021 collectie draait het om easy volume, tailored denim en military shades.

Favorieten van de collectie

Comfort is iets wat we niet meer weg kunnen denken uit de modewereld. Nadat we afgelopen jaar allemaal in ons huispak hebben geleefd, spelen ontwerpers en merken hierop in. Over het algemeen zijn de collecties van aankomend seizoen bovengemiddeld comfortabel. Zo ook de collectie van Scotch & Soda. In de damescollectie staat veelzijdigheid voorop. Denk hierbij aan gelaagde overhemdjurken, fijne breisels en vooral heel erg veel denim.

Wanneer we kijken naar de designs, zijn er veel strakke ontwerpen te vinden in de collectie met eenvoudige elegantie die op veel manieren gecombineerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de items een must zijn voor je garderobe. Het Amsterdamse merk maakt de collectie af met verfijnde essentials, met de nadruk op gemak en volume.

De nieuwste aanwinst voor Scotch & Soda? De Charm! Een slanke flare met hoge taille die in twee wassingen wordt geproduceerd met mengsels van biologisch katoen. Bekijk hieronder onze favorieten uit de collectie van dit wereldwijd geliefde merk.

Een roze denim pak? We love it! Zeker omdat roze één van de kleuren van aankomend seizoen is!

Een geruit overshirt mag niet ontbreken in je garderobe. Extra handig: je kunt het nu kopen en heel lang doordragen.

Wat een prachtige print en ook nog een super chic!